شهید سیدکرامت الله شُکری
بسم رب الشهداء و الصدیقین
زندگینامه شهید سید کرامت اله شُکری
شهید سید کرامت اله شُکری فرزند سید عزیز در تاریخ ۱۳۳۸/۵/۵ در خانواده ای متدین و بی بضاعت در روستای کورکی زرقان دیده به جهان گشود و قلب خانواده را با قدوم خود منور کرد. او فرزند سوم خانواده بود و خداوند یک برادر و چهار خواهر به خانواده آنها اعطا کرده بود. پدرش سید عزیز که از سلاله سادات جلیل القدر بود به کار کشاورزی و دامداری سنتی در روستا اشتغال داشت و شدیداً مورد احترام و وثوق و اعتماد مردم منطقه و اهالی محل بود.
شهید شکری دوران تحصیلات ابتدائی را در روستا پشت سر گذاشت و در این دوران دو اتفاق ناگوار حلاوت کودکی را از او گرفت و او را مجبور به کار و تلاش کرد. این دو اتفاق وفات پدر بزرگوار و مادر مهربانش بود.
به این طریق سید کرامت اله در کودکی از نعمت وجود پدر و مادر محروم شد و به همراه برادرش سید امراله و خواهرانش زندگی سختی را تجربه کردند اما این سختی ها جلو پیشرفتهای او را نگرفت و برای ادامه تحصیل و کار به شیراز رفت، در شیراز علاوه بر کار بنائی در هنرستان رشتهٔ معماری را نیز می خواند. به این طریق با فعالیتهای شبانه روزی و تحصیل و کار طاقت فرسای بنائی توانست قطعه زمینی بخرد و خانه ای بسازند.
در همین دوران انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی در بهمن ماه ۱۳۵۷ به پیروزی رسید و دست جهانخواران را از منابع اقتصادی ایران کوتاه کرد. شهید در این دوران در فعالیتهای انقلابی شیراز شرکت می کرد و تا سرنگونی رژیم شاهنشاهی، حضوری چشمگیر در تظاهراتها داشت.
هنوز چیزی از پیروزی انقلاب نگذشته بود که جهانخوارانی که دستشان از منابع اقتصادی ایران کوتاه شده بود با ایجاد آشوبهای خونین و فتنه های بزرگ مخصوصاً در کردستان تلاش کردند کشور عزیزمان را دچار بحرانهای شدید کنند. شروع خدمت او نیز مصادف شد با هجوم وحشیانهٔ صدام در تاریخ ۱۳۵۹/۷/۱ به مرزهای جنوب و غرب کشور و به خاک و خون کشیدن صدها شهر و روستا و آواره کردن هزاران نفر از هموطنان مرزنشین.
شهید، قبل از سربازی علاوه بر قصد ازدواج قصد ادامه تحصیل در دانشگاه نیز داشت ولی بخاطر تعطیل شدن دانشگاهها تصمیم گرفت به سربازی برود و ازدواج را به پس از خدمت موکول کرد. حتی به او پیشنهاد کردند که به روستا بازگردد و زمینی از طرف دولت برای زراعت به او بدهند ولی او تأکید کرد که کشور و انقلاب در خطر است و دفاع از وطن را از همه چیز واجب تر می داند.
بر اساس مدارک و اسناد موجود، صدام قصد داشت با کمک اربابان خارجی و نوکران داخلی اش در عرض یک هفته انقلاب را سرنگون و ایران را تصرف و تجزیه کند ولی وجود حماسه سازان از خود گذشته ای مثل شهید شُکری ها رؤیای فتح یک هفته ای ایران را برای دشمن تبدیل به یک کابوس سیاه هشت ساله کردند و حتی یک وجب از خاک پاک ایران بزرگ و باستانی را به دشمن ندادند.
شهید سید کرامت اله شکری در مناطق مختلف غرب و جنوب خدمت کرد و به دفاع از دین و ناموس و وطن پرداخت و نهایتاً در تاریخ ۱۳۵۹/۱۱/۲۳ در حالیکه داشت یکی از همرزمان مجروحش را به درون آمبولانس منتقل می کرد مورد اصابت ترکش قرار گرفت و به فیض عظمای شهادت که آرزوی دیرینش بود نائل شد و در گلزار شهدای دارالرحمه شیراز دفن و به خیل عاشورائیان زمان پیوست.
شهید شکری فردی متعهد، خودساخته، سختکوش، با اراده و خوش فکر بود و یکی از مصادیق زیبای پرورش یافتگان مکتب قرآن و اهلبیت (ع) و الگوی دانش آموزان و دانشجویان به حساب می آمد.
لازم به ذکر است که خانهٔ او در شیراز طبق وصیتش فروخته شد و مسجدی در روستای کورکی با همکاری خانواده محترمش و اهالی محترم روستا ساخته و تکمیل شد که به نام «مسجد شهید کرامت اله شکری روستای کورکی» مشهور است.
روحش شاد و یادش گرامی
نثار وجود مقدس و مطهر شهدا صلوات و فاتحه