شهیدسعدی نام آوری
بسم رب الشهداء و الصدیقین
شهید سعدی نام آوری
نام پدر : اسد
محل تولد: خیرآباد کربال
تاریخ ولادت1335/5/1
تاریخ شهادت:12/12/1362
یگان اعزام کننده :بسیج
شغل :کارگر
محل دفن : مرودشت
زندگینامه شهید سعدی نام آوری
شهید سعدی نام آوری فرزند اسد و مرحومه عالمه رحیم خانی در تاریخ ۱۳۳۵/۵/۱ در خانواده ای تهیدست و مذهبی در روستای خیرآباد کربال زرقان دیده به جهان گشود. او فرزند دوم خانواده بود و خداوند بجز او ۶ خواهر و ۲ برادر به خانوادهٔ آنها اعطا کرد.
شهید دوره دبستان را در روستای خیر آباد گذراند و بخاطر کمک به معیشت خانواده مجبور به ترک تحصیل شد.
او از همان دوره کودکی در کارهای کشاورزی و دامداری به پدر و مادر خود کمک می کرد.
ایشان دوران سربازی خود را چند سال قبل از انقلاب در ارتش در اصفهان به پایان رساند و در این دوران اجحاف و تبعیض ها و ظلم های رژیم ستمشاهی را با تمام وجود درک کرد.
شهید سعدی نام آوری فردی متدین، اهل نماز اول وقت و روزه و امور دینی بود، به مجالس مذهبی و عاشورائی علاقه ای خاص داشت و از صمیم قلب به اهلبیت مخصوصاً حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) عشق می ورزید و زندگی خود را وقف راه دین و ایمان کرده بود.
شهید نام آوری بعد از اتمام سربازی به روستا بازگشت و به کار کشاورزی مشغول شد. پس از مدتی نیز با خانواده ای متدین وصلت کرد و تشکیل خانواده داد، بعد از مدتی در کارخانه آرد دادلی مرودشت به عنوان کارگر ساده استخدام شد و محل سکونت خود را نیز به شهر مرودشت منتقل کرد.
شهید در مراحل پیروزی انقلاب اسلامی همدوش با مردم در برنامه های انقلابی ضد رژیم شاه شرکت می کرد و در مساجد و حسینیه ها به حمایت از انقلاب و آرمانهای امام خمینی (ره) می پرداخت.
پس از مدتی جنگ تحمیلی جهانخواران علیه ملت ایران شروع شد و ارتش بعث عراق به رهبری صدام به مرزهای ایران حمله کرد، در حملهٔ وحشیانه دشمن که برخی از کشورهای غربی و عربی از او حمایت می کردند هزاران هموطن غیر نظامی و نظامی ما به خاک و خون کشیده شدند و خانواده های بسیاری را از شهر و دیار و روستاهای خود آواره گردیدند.
پس از شروع جنگ تحمیلی شهید سعدی نام آوری یکی از اولین بسیجیانی بود که به ندای امام خمینی (ره) لبیک گفت و به دفاع از دین و ناموس وطن پرداخت.
شهید نام آوری یکی از حماسه سازان و دلاوران دریادل عملیات خیبر بود که در تاریخ ۳ اسفند ۱۳۶۲ آغاز شد و پس از ۲۰ روز نبرد خونین نهایتاً در ۲۲ اسفندماه ۱۳۶۲ با تصرف و بازپس گیری کامل جزیره مجنون توسط رزمندگان اسلام به اتمام رسید.
در این عملیات بزرگ که نیروهای ارتش متجاوز صدام سرکوب و اسیر شدند، عده ای از رزمندگان اسلام نیز شهید و مفقود شدند که شهید نام آوری یکی از آنها بود.
باقیماندهٔ پیکر مطهر شهید سعدی نام آوری که در تاریخ ۱۳۶۴/۱۲/۱۲ در عملیات خیبر مفقود شده بود سالها پس از پایان جنگ تحمیلی در خرداد ماه ۱۳۷۵ از طریق پلاکش شناسائی شد و پس از انتقال به وطن در گلزار مطهر شهدای شهر مرودشت به خاک سپرده شد.
لازم به ذکر است که شهید سعدی نام آوری در هنگام شهادت دو فرزند پسر چهار ساله و یکساله داشت و چندین ماه پس از شهادتش دخترش نیز متولد شد.
پدر بزرگوار شهید در سال ۱۳۷۵ و مادر گرامی او در سال ۱۳۷۹ به فرزند شهیدشان پیوستند و در آرامستان شهر مرودشت در جوار گلزار مطهر شهدا به خاک سپرده شدند.
روحشان شاد و یادشان گرامی
از این شهید بزرگوار اطلاعات بیشتری در دسترس نداریم. از اقوام و آشنایان خواهشمندیم اطلاعات مربوط به این شهید بزرگوار را از طریق تلفن 09176112253 در اختیارمان بگذارند. والسلام
نثار وجود مقدس و مطهر شهدا صلوات و فاتحه