شهید هادی کشاورز، حبیب ابن مظاهر زمان
زندگینامه شهید بزرگوار هادی کشاورز
بسم رب الشهداء و الصدیقین
شهید هادی کشاورز فرزند مرحومین خداویس و زیور در سال 1311 در روستای جیان بیضا (شهید آباد) پا به عرصه وجود گذاشت. پدرش کشاورزی می کرد و علاوه بر هادی دو دختر نیز داشت.
شهید هادی کشاورز بخاطر نبودن مدرسه در مناطق روستائی امکان درس خواندن پیدا نکرد ولی بعدها تا حدودی سواد خواندن و نوشتن پیدا کرد. ایشان اگرچه ظاهراً بیسواد بود ولی از ادب و معرفت و کمالاتی برخوردار بود که باید نام آنها را علم لدنی گذاشت.
شهید با تمام وجود ظلم های دوران پهلوی اول و دوم ، مخصوصاً مشکلات جنگ جهانی دوم را لمس کرده بود و حکایتها از آن روزگاران قحطی و ظلم و فساد داشت.
ایشان از همان کودکی و نوجوانی شغل پدر را برگزید و روی زمین های خودشان کار می کرد و نیاز مادی نداشت. در جوانی ازدواج کرد و از برکت اهلبیت (ع) در طول زمان صاحب چهار4 پسر و پنج 5دختر شد...
همزمان با شروع نهضت امام خمینی با دل و جان به عضویت پایگاه مقاومت درآمد، او به امام و شهدا عشق می ورزید و همیشه د دعاهایش آرزوی عاقبت بخیری و شهادت در راه خدا می کرد.
پس از حمله ارتش متجاوز رژیم بعث عراق به میهن عزیزمان برای جنگ و مبارزه با دشمنان سر از پا نمی شناخت ولی بخاطر مسن بودن و عیالوار بودن پذیرفته نمی شد تا بالاخره با اصرار و خواهش و تمنا و سفارش پذیرفته شد و به بسیجیان دریادل کشور پیوست و پس از آموزش مقدماتی، همراه با لشکر 19 فجر استان فارس به جبهه های جنوب اعزام شد.
خاطرات بسیاری از شهید هادی کشاورز که به حبیب ابن مظاهر زمان و پیر جوانبخت جبهه های نبرد حق علیه باطل مشهور است، در دوران کوتاه حضورش در جبهه، در ذهن تمام دوستان و همرزمان است که امید است روزی جمع آوری و به کتاب تبدیل شود.
در طول دوران زندگی خود در زمینه های مختلف و مسائل گوناگون ازجمله برپایی مراسم و مناسبتهای مذهبی و دینی گسترش و آبادانی مسجد روستا و لوله کشی آب شرب روستا و همچنین دستگیری و کمک به نیازمندان کوشش فراوان می نمود تا جایی که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی با چند نفر از اهالی روستا با هم پیمان میبندند که هر یک از اهالی روستا مورد ظلم ستم قرار گیرد را مورد حمایت خود قرار دهند و از مظلوم دفاع نمایند.
نهایتاً این عارف شهید که عمری پر خیر و برکت در کسب حلال و خدمت به دین و وطن و همنوعان گذرانده بود در جزیره مجنون به عاقبت به خیری کامل و عالی رسید و در اثر اصابت خمپاره به سنگرشان و خراب شدن سنگر بر روی ایشان و مجروح شدن از ناحیه سر به فیض عظمای شهادت نائل گردید و پیکر مطهرش در زادگاهش شهید آباد بیضا به خاک سپرده شد.
لازم به ذکر است که مادر گرامی ایشان در شیراز دفن شده ولی پدر بزرگوارشان در آرامستان روستای شهید آباد دفن است.
روحش شاد و یادش گرامی و راهش پر رهرو باد