هوالجمیل
نثار ارواح مطهر شهدا، صلوات و فاتحه
هوالجمیل
ستوانیکم علی اکبر رنجبر, اهل فسا و جانشین پاسگاه انتظامی بیدزرد شیراز و مامور نیروی انتظامی شیراز در بامداد پنجشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ در درگیری با اراذل و اوباش به شهادت رسید. او براثر ضربه سلاح سرد (قمه) از ناحیه گردن به شدت مجروح و در اثر خونریزی شدید به شهادت می رسد و قاتل او جمعه ۱۵ بهمن دستگیر شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان فارس گفت: همچنین یک سرباز وظیفه نیز در این درگیری مجروح و به مرکز درمانی انتقال مییابد که حال وی رضایتبخش است.
پیکر مطهر شهید رنجبر روز جمعه در حرم حضرت احمد ابن موسی شاهچراغ تشییع و در گلزار شهدای شیراز به خاک سپرده شد. روحش شاد و یادش گرامی
**************
هوالجمیل
اسوه ایثار
تقدیم یه روح پر فتوح شهید علی اکبر رنجبر
امنیت مردم که بُود اصل تَنَعُم
اهدا شده در جلوه ایثار به مردم
ایثار، تجلیگه اشک است و تبسم
لبخند پلیس آینه ی مهر خدایی است
ایثار و فداکاری شان کرب و بلائی است
*****
آباد ، وطن، از هدف و کار پلیس است
امنیت ما هدیهٔ ایثار پلیس است
ممنون وطن از خیل فداکار پلیس است
امنیت و آسایش و آرامش دلها
از همت شان، بر وطن ما شده اعطا
*****
مانند علی اکبر و عباس علمدار
گردید فدا رنجبر، آن یار فداکار
تا جلوه کند در رخ او نعمت ایثار
در عرش شکوفا شده گلزار وجودش
خونین شده چون حیدر کرار ، سجودش
والسلام
محمد حسین صادقی
هوالجمیل
مزار شهید بزرگوار اندرزگو در قطعه 39، ردیف 72، شماره 55 بهشت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. پس از گذشت سالها از شهادت، اما مزار این شهید که باید به عنوان یادمان شهدای انقلاب اسلامی از ظاهری در شان آن شهید برخوردار باشد، اما این روزها با وضعیت نامناسبی روبروست.اقدامی برای تعویض سنگ قبر شکسته شده مزار این شهید نیز صورت نگرفت.
گروه استانها- تهران:شهید سید علی اندرزگو از جمله مبارازان سرشناس و انقلابی بود که از او با عنوان چریک تنهای انقلاب یاد میشد.این شهید بزرگوار خواب را از چشم اذناب حکومت طاغوت ربوده تا آنجا که دستگیری او به آرزوی ساواک تبدیل شده بود.
ساواک پس از سالها تعقیب و گریز، سرانجام با کنترل مکالمات تلفنی مناطق وسیعی از تهران، او را شناسایی کرد و دریافت که در 19 ماه مبارک رمضان مهمان یکی از دوستان خواهد بود. محل، مورد محاصره قرار گرفت و شهید که راه فرار نمیدید، اسنادی را که در جیب داشت بلعید تا به دست ساواک نیافتند.
دژخیمان رژیم پس از درگیری که با او پیدا کردند، او را مجروح ساختند. این شهید والامقام سرانجام، طی این درگیری در دوم شهریور 1357 با زبان روزه در 39 سالگی شربت شهادت نوشید و به آرزوی دیرینهاش دست یافت. شهید اندرزگو قصد ترور شاه را داشت که شهادتش مانع انجام این نقشه شد.
این شهید بزرگوار در قطعه 39، ردیف 72، شماره 55 بهشت زهرا سلام الله علیها مدفون شد. پس از گذشت سالها از شهادت، اما مزار این شهید که باید به عنوان یادمان شهدای انقلاب اسلامی از ظاهری در شان آن شهید برخوردار باشد، اما این روزها با وضعیت نامناسبی روبروست.
اگرچه سنگ قبر این شهید تعویض شد اما قرار بر این بود که مزار شهید اندرزگو به صورت آرامگاه ساخته شود. (شکل زیر ) اما نه تنها این کار انجام نشد، بلکه اقدامی برای تعویض سنگ قبر شکسته شده مزار این شهید نیز صورت نگرفت.
گفتنی است بنیاد شهید و شهرداری متعهد شدند تا در محلی که مرحوم " ننه علی" مادر شهید قربانعلی رخشانی، نزدیک به 20 سال زندگی میکرد، یادمانی ساخته شود، که هنوز این کار نیز انجام نشده است.
تصویر مزار شهید بزرگوار سیدعلی اندرزگو قبل از تخریب
نثار ارواح مطهر شهدا، بخصوص شهید عزیز و غریب، شهید سید علی اندرزگو، صلوات و فاتحه