امام زادگان عشق

به زیارت شهدا و حلقه وصل و توسل به گلهای سر سبد آفرینش خوش آمدید...

امام زادگان عشق

به زیارت شهدا و حلقه وصل و توسل به گلهای سر سبد آفرینش خوش آمدید...

امام زادگان عشق

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام... خوش آمدید....
زندگینامه نویسی صلواتی و سریع و عالی برای شهدای کشور ، افتخار ما در دنیا و آخرت است، اکثریت مطالبی که در این وبلاگ آمده محصول مصاحبه تلفنی یا حضوری با خانواده های معظم شهدا و ایثارگران است که نوشته شده و قبل از درج در سایت، به رؤیت و تأیید خودشان رسیده است. شما خانواده محترم شهید نیز اگر خواستار نوشتن زندگینامه برای شهید بزرگوارتان هستید بر ما منت گذارید و با شماره ۰۹۱۷۶۱۱۲۲۵۳ (صادقی) تماس بگیرید تا در اسرع وقت با افتخار فرمانبری کنیم. ما وابسته به هیچ شخص و سازمانی نیستیم فقط به عشق شهدا و سید و‌ سالارشان حضرت اباعبدالله الحسین، رایگان و عاشقانه و با تمام وجود کار میکنیم و هیچ پاداش و مقامی نمیخواهیم جز شهادت و وصال شهدا....
نثار ارواح مطهر و منور تمام انبیا و اولیا و شهدا و صلحا و اموات منسوب به صلوات فرستندگان، فاتحه مع الصلوات، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
در ضمن، انتشار مطالب این سایت آزاد است و حتی بدون ذکر منبع پاداش الهی دارد. پس یاعلی...
-----------------------------------------------
برای دریافت صلواتی کتاب امام زادگان عشق و آثار انتشارات هدهد به سایت هدهد مراجعه فرمائید: www.hodhodiran. ir
-----------------------------------------------
ارادت

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

شهید سید محمد نبی زاده

جمعه, ۴ اسفند ۱۳۹۶، ۰۷:۵۸ ب.ظ

بسم رب الشهداء والصدیقین

 

زندگینامه شهید سید محمد نبی زاده
 
شهید سید محمد نبی زاده در سال ۱۳۴۹ در خانواده ای کشاورز و مذهبی در روستای کورکی(kowraki) زرقان فارس دیده به جهان گشود و زندگی را در آغوش پر مهر خانواده ای شریف از نسل سادات جلیل القدر که مورد وثوق و اعتماد همگان بود آغاز کرد‌......
دوران دبستان را در مدرسه روستای کورکی با موفقیت و پشتکار و عشق به پیشرفت پشت سر گذاشت و یکی از دانش آموزان فعال و مؤدب و منضبط محسوب می شد.  ایشان در سال دوم ابتدائی بود که انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) به پیروزی نهائی رسید و نظام ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی به زباله دان تاریخ ریخته شد. اگرچه شهید در این دوران هیچ نقشی نداشت ولی شنیدن اخبار و مطالب درباره امام و انقلابیون و شهدا و همچنین جنایات شاه و اربابانش عزم او را برای تداوم راه شهدا راسخ تر میکرد.
هنوز چیزی از استقرار حکومت نوپای جمهوری اسلامی ایران نگذشته بود که جهانخواران که دستشان از منابع ملی و ثروتهای خدادادی ایران قطع شده بود، با تحریک صدام و کمک به او جنگی نابرابر و همه جانبه به کشور عزیز ما ایران تحمیل کردند و عملاً در آغاز مهرماه ۱۳۵۹ همزمان با باز شدن مدارس و ورود شهید سید محمد به کلاس چهارم ابتدائی دشمن با تمام قوا و کمک بسیاری از کشورهای غربی و عربی و خرابکاری و جاسوسی و فتنه گری نوکران داخلی صدام به غرب و جنوب ایران حمله کرد و بسیاری از شهرها و روستاها را ویران و مردم غیر نظامی را به خاک و‌خون کشید و هزاران نفر را از شهر و دیار خود آواره کرد.
شهید نبی زاده پس از پایان دوره ابتدائی برای پیوستن به رزمندگان اسلام و نبرد با متجاوزین بعثی بیقراری میکرد ولی بخاطر سن کم پذیرفته نشد و درس را در دوره راهنمائی ادامه داد و در اواسط سال دوم راهنمایی بود که با توجه به دستکاری شناسنامه و قد رشید و بلندی که داشت پذیرفته شد و پس از گذراندن دوره آموزش نظامی، به عنوان بسیجی به لشکر ۱۹ فجر سپاه استان فارس پیوست و عملاً به مدافعان دین و ناموس و وطن ملحق شد.
آخرین روزهای حضورش در اولین مأموریت جنگی مصادف شد با عملیات عظیم بدر که در ساعت ۲۳ روز ۱۹ اسفند ماه سال ۱۳۶۳ با رمز یا فاطمه الزهرا(س) شروع شد. رمز موفقیت عملیات هم در ضربتی بودن و سرعت آن بود، اما از همان ابتدا، مشکلات، یکی پس از دیگری رخ نشان داد. در بعضی محورها خط به راحتی شکسته شد و حتی برخی رزمندگان از دجله هم عبور کردند اما در بعضی دیگر، رزمندگان ایران با مقاومت سرسختانه عراقی‌ها روبرو شدند. بعضی جاها هم کمبود قایق و امکانات، باعث تاخیر در رسیدن نیروها شد.
شهید سید محمد نبی زاده پس از حضور در این عملیات در روزهای آخر عملیات در ۱۳۶۳/۱۲/۲۵ به شهادت رسید و نهایتاً پیکر مطهرش در گلزار شهدای دارالرحمه شیراز به خاک سپرده شد.
شهید سیدمحمد نبی زاده
شهید سید محمد نبی زاده که یکی از خودساختگان مکتب عاشورا بود علیرغم سن کم، بسیار متدین و بصیر و انقلابی بود و در امور اجتماعی فردی مهربان، محجوب، پرکار و فداکار به حساب می آمد و‌ به نماز اول وقت و قرائت قرآن و ادعیه مخصوصاً زیارت عاشورا اهمیت خاصی میداد. 
لازم به ذکر است که شش نفر دیگر از رزمندگان زرقانی که از خط شکنهای گردان فجر لشکر المهدی بودند نیز در این عملیات شهید شدند:
۱.شهید محمد تقی خدامی
۲.شهید عباس شیعه
۳.شهید محمد هاشم حاتم زاده
۴.شهید محمد جواد شعبانی
۵.شهید محمد جواد گلمحمدی
۶.و شهید سید علی اکبر زرقانی
که اکثراً تا سالها بعد از دفاع مقدس، مفقودالاثر بودند و باقیمانده پیکر مطهرشان بعد از سالها به وطن بازگشت و در گلزار شهدای آرامستان نسیمی زرقان به خاک سپرده شدند.
روحشان شاد و یادشان گرامی
 
..............................................

فرزند سیدعلی

تولد : 1348تولد /2/4 - کورکی

شهادت : 1370/3/23 آبادان -  پاسدار

محل دفن : کورکی

۹۶/۱۲/۰۴
هیئت خادم الشهدا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">