به گزارش خبرآنلاین از مهر، ساعاتی قبل و در پیِ تماسهای تلفنیِ مردمی با مرکز فوریتهای ۱۱۰، دو واحد گشت انتظامی برای ارائه خدمت به شهروندان در محلهایِ مورد نظر حاضر که در مسیر برگشت به پاسگاه انتظامی، در کمین جنایتکارانِ تروریست قرارگرفته و طیِ این درگیری تعدادی از کارکنان انتظامی و سربازان وظیفه پاسگاه انتظامی گوهرکوه شهرستان تفتان را به شهادت رساندند.
در این حمله تروریستی، سرباز علیزاده، سرباز پریشانی، سرباز نور بخش، سرباز صالحی ، کادر ایمان درویشی، کادرعلیرضا اقاجانی ، کادرمهدی خموشی ، کادرنعمت نوری ، کادر هادی زارع به شهادت رسیدند......
🌹🌷🇮🇷🙏❤️✍️🌷
سال گذشته نیز تعدادی از جان برکفان امنیت در راسک به شهادت رسیدند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ساعتی پیش سخنگوی فراجا از حمله به پایگاه نیروی انتظامی فراجا خبر داده بود. تاکنون اعلام شده که در حمله تروریستی به مقر فرماندهی انتظامی شهرستان راسک ۱۱ مامور فراجا شهید و ۸ نفر مجروح شدند. در ادامه تصاویری از برخی از شهدای این حادثه تروریستی مشاهده می کنید.
اولین عکس از شهید حمله تروریستی به مقر انتظامی راسک
روحشان شاد، یادشان گرامی و راهشان پر رهرو باد
زمان تشییع نهایی و خاکسپاری پیکر شهیده معصومه کرباسی، نخستین شهیده ایرانی راه قدس در شیراز تغییر کرد.
پیش از این بنا بود که در روز شنبه، ۵ آبانماه از ساعت ۱۴ مراسم تشییع نهایی و خاکسپاری پیکر شهیده کرباسی از میدان شهدای شیراز تا حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار شود، اما این زمان به صبح روز ۶ آبان تغییر یافت.
در همین راستا مراسم تشییع و تدفین پیکر نخستین شهیده ایرانی راه قدس در روز یکشنبه، ۶ آبان از ساعت ۹ صبح از میدان شهدا تا حرم مطهر شاهچراغ(ع) برگزار خواهد شد و در نهایت پیکر این شهیده در حرم مطهر آرام خواهد گرفت.
مراسم استقبال پیکر این شهیده در ساعت ۲۳:۳۰ شب گذشته، ۲ آبانماه در فرودگاه شهید آیتالله دستغیب شیراز برگزار شد و پیکر ایشان امروز برای برگزاری مراسم تشییع در زادگاهش به قادرآباد منتقل شده است.
مراسم تشییع در قادرآباد از ساعت ۱۵ تا ۱۸ برگزار خواهد شد و بعد از آن پیکر شهیده کرباسی به شهرستان پاسارگاد انتقال خواهد یافت تا مراسم تشییع دیگری هم بعد از نماز مغرب و عشاء امشب برای ایشان برگزار شود.
مراسم وداع با شهیده معصومه کرباسی در شیراز نیز در روز جمعه، ۴ آبانماه بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء در شهرک گلستان برگزار خواهد شد.
لازم به ذکر است که ظهر سهشنبه دوم آبانماه، خانواده شهید معصومه کرباسی و همسر لبنانی ایشان با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند. شنبه ۲۸ مهرماه بود که در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به بیروت، دکتر رضا عواضه و همسر ایرانی او، معصومه کرباسی به شهادت رسیدند.
تهران- ایرنا- جنبش حزبالله لبنان امروز در بیانیهای از شهادت سید هاشم صفیالدین رئیس شورای اجرایی این جنبش در حمله رژیم صهیونیستی به لبنان خبر داد؛ صفی الدین که بود و چه کرد؟
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، جنبش حزبالله امروز خبر شهادت سید «هاشم صفیالدین» رئیس شورای اجرایی این جنبش را که یکی از گزینههای مطرح برای جانشینی شهید سید حسن نصرالله دبیرکل سابق این جنبش بود، تأیید کرد.
سید هاشم صفیالدین که بود؟
سید هاشم صفی الدین در سال ۱۹۶۴ در شهرک دیر قانون النهر در جنوب لبنان در یک خانواده سرشناس و با نفوذ اجتماعی چشم به جهان گشود. خانواده او در عرصه سیاسی و مذهبی شهرت زیادی دارد و علمایی شیعه و سیاستمدارانی برجسته در این خانواده پرورش یافتهاند که از جمله آنها محمد صفیالدین نماینده پارلمان لبنان در دهههای ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ بود.
سید هاشم از زمان تأسیس جنبش حزبالله در سال ۱۹۸۲ به این جنبش پیوست و از سال ۱۹۹۲ ریاست شورای اجرایی آن را بر عهده گرفت و از این رو بر فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی حزبالله نظارت داشت. او یکی از هفت عضو شورای مشورتی و تصمیمگیری حزبالله بود.
در سال ۲۰۱۷ آمریکا نام سید هاشم صفیالدین را در فهرست تحریمهای این کشور قرار دارد.
«مرد سایه» حزبالله
وی در دهه هشتاد قرن گذشته به همراه سید حسن نصرالله علوم دینی را در حوزههای علمیه نجف و قم آموخت و در سال ۱۹۸۳ با دختر سید محمد علی الأمین عضو شورای اسلامی شیعه لبنان ازدواج کرد. برادر او عبدالله صفیالدین نیز نماینده حزبالله در ایران و پسر او رضا صفیالدین، داماد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه پاسداران ایران است. صفیالدین تحت نظارت «عماد مغنیه» فرمانده امنیتی پیشین حزبالله، فعالیتهای خود را ساماندهی کرد و پس از شهادت نصرالله، نام صفیالدین به عنوان جانشین احتمالی نصرالله، در رسانهها مطرح شد.
در رسانهها از او به عنوان «مرد سایه» حزبالله یاد میشد؛ مردی که امور حساس حزبالله از مدیریت موسسات گرفته تا مدیریت مالی آن را عهدهدار بود.
صفیالدین تحت تأثیر اندیشه سیاسی مرتبط با نظریه ولایت فقیه امام خمینی (ره) و یکی از مهمترین حامیان این نظریه بود و در یکی از کتابهای خود به نقش این نظریه در اتحاد نهضتهای اسلامی و غلبه بر تفرقه و دودستگیها پرداخته است.
مناصب و سمتها
صفیالدین در سال ۱۹۹۴ به ریاست حزبالله در منطقه بیروت منصوب شد، پس از آن در سال ۱۹۹۵ ریاست شورای مقاومت را که مسئول فعالیت نظامی حزبالله بود، عهدهدار شد.
وی در سال ۱۹۹۸ عضو شورای مشورتی حزبالله شد و پس از آن به ریاست شورای اجرایی این جنبش ارتقا یافت و در سال ۱۹۹۸ به مرد شماره ۲ حزبالله تبدیل شد و سپس، ریاست شورای جهادی (بالاترین نهاد نظامی حزبالله) را بر عهده گرفت. صفیالدین در نوامبر ۲۰۱۰ نیز به عنوان فرمانده نظامی منطقه جنوب تعیین شد.
صفیالدین: پرچم مقاومت بر زمین نمیافتد
سید هاشم صفیالدین در جریان جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه در یکی از سخنرانیهای خود در مراسم ختم یک فرمانده نظامی حزبالله تأکید کرد: پرچم مقاومت به زمین نمیافتد و جبهه مقاومت ضعیف نمیشود و زمانی که یک فرمانده به شهادت میرسد، پرچم مقاومت را فرمانده دیگری به دست میگیرد و با عزم راسخ راهش را ادامه میدهد.
وی درباره حوادث غزه نیز گفته بود: «آنچه از تجاوزات و محاصره بر غزه شاهد آن هستیم، توطئه آمریکایی-غربی علیه نوار غزه است، امری که مسلمانان و به خصوص علما را در برابر مسئولیت دفاع از مستضعفان قرار میدهد».
سید هاشم صفی الدین همچنین در مراسم تشییع پیکر تعدادی از شهدای حمله سایبری اخیر رژیم صهیونیستی علیه لبنان (انفجار پیجرها) نیز گفت: ما با الگوی جدید با دشمن روبرو خواهیم شد تا دشمن بداند که ما مردمی هستیم که عقبنشینی نخواهیم کرد.
شهید سید هاشم صفیالدین پیشتر نیز در مراسم چهلمین روز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی نیز تأکید کرده بود: خون حاج قاسم سلیمانی باعث اخراج آمریکا از منطقه و آزادی ملتهای منطقه خواهد شد.
به گزارش ایرنا، جنبش حزب الله امروز با اعلام خبر شهادت سید هاشم صفیالدین تأکید کرد: سید هاشم صفی الدین بیشتر عمر خود را در راه خدمت به حزب الله و مقاومت اسلامی و جامعه آن سپری کرد، در طول سالیان متمادی عمر شریف خود، با مسئولیت پذیری و توانمندی، شورای اجرایی، مؤسسات و یگانهای آن را مدیریت کرد. ایشان به مجاهدان حزبالله نزدیک بود، به حامیان مردمی آن نزدیک بود و به خانوادههای شهدای آن عشق میورزید تا اینکه خداوند او را به عنوان یک شهید به کاروان شهدای کربلا ملحق کرد...