امام زادگان عشق

به زیارت شهدا و حلقه وصل و توسل به گلهای سر سبد آفرینش خوش آمدید...

امام زادگان عشق

به زیارت شهدا و حلقه وصل و توسل به گلهای سر سبد آفرینش خوش آمدید...

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام... خوش آمدید....
زندگینامه نویسی صلواتی و سریع و عالی برای شهدای کشور ، افتخار ما در دنیا و آخرت است، اکثریت مطالبی که در این وبلاگ آمده محصول مصاحبه تلفنی یا حضوری با خانواده های معظم شهدا و ایثارگران است که نوشته شده و قبل از درج در سایت، به رؤیت و تأیید خودشان رسیده است. شما خانواده محترم شهید نیز اگر خواستار نوشتن زندگینامه برای شهید بزرگوارتان هستید بر ما منت گذارید و با شماره ۰۹۱۷۶۱۱۲۲۵۳ (صادقی) تماس بگیرید تا در اسرع وقت با افتخار فرمانبری کنیم. ما وابسته به هیچ شخص و سازمانی نیستیم فقط به عشق شهدا و سید و‌ سالارشان حضرت اباعبدالله الحسین، رایگان و عاشقانه و با تمام وجود کار میکنیم و هیچ پاداش و مقامی نمیخواهیم جز شهادت و وصال شهدا....
نثار ارواح مطهر و منور تمام انبیا و اولیا و شهدا و صلحا و اموات منسوب به صلوات فرستندگان، فاتحه مع الصلوات، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
در ضمن، انتشار مطالب این سایت آزاد است و حتی بدون ذکر منبع پاداش الهی دارد. پس یاعلی...
-----------------------------------------------
برای دریافت صلواتی کتاب امام زادگان عشق و آثار انتشارات هدهد به سایت هدهد مراجعه فرمائید: www.hodhodiran. ir
-----------------------------------------------
ارادت

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

شهید صدرالله هاشمی

شنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۹، ۱۰:۵۹ ب.ظ

بسم رب الشهداء و الصدیقین

زندگینامه شهید صدرالله هاشمی

شهید صدراله هاشمی فرزند مرحوم یداله در سال ۱۳۲۸ در خانواده ای متوسط و مذهبی در روستای تاریخی بندامیر دیده به جهان هستی گشود و تولدش موجی از نشاط و شکرگزاری در خانواده و اقوام و آشنایان ایجاد کرد. او اولین فرزند خانواده بود و خداوند بعد از او ۴ برادر و یک خواهر به والدین گرانقدرش اعطا فرمود.


 پدرش فردی بسیار متدین و فعال و درستکار بود و به کشاورزی اشتغال داشت و شهید از دوران کودکی لذت کار و تلاش و تولید محصولات کشاورزی و کسب نان حلال را در همکاری با پدرش تجربه کرد.
شهید هاشمی دوران ابتدائی را در زادگاهش پشت سر گذاشت و از آنجا که می بایست برای ادامه تحصیلات به یکی از شهرهای اطراف مهاجرت یا مسافرت هر روزه می کرد همانند اکثر دانش آموزان آن زمان ادامه  تحصیلات را به آینده موکول کرد و تا قبل از خدمت سربازی به کار و کشاورزی و کمک به معیشت خانواده مشغول شد.
سال ۱۳۴۸ لباس مقدس سربازی را پوشید و ‌وارد نظام شد، دوران سربازی اش را در نیروی زمینی و مخصوصاً در لشکر زرهی دزفول  پشت سر گذاشت، این خدمت اگرچه برای او به دلائل مختلف از جمله خدمت به طاغوت و نوکران بیگانگان برایش سخت بود و دردسرهائی برایش ایجاد شد ولی پشتوانه ای از تجربه و بصیرت بود برای سالها بعد که به عنوان بسیجی مجدداً لباس رزم پوشید و ‌به دفاع از ناموس و دین و ‌وطن پرداخت.
بعد از اتمام دوران سربازی در سال ۱۳۵۰ تشکیل خانواده داد و بخاطر اشتغال در کاخانهٔ دادلی مرودشت محل زندگی خود را به مرودشت منتقل کرد، حاصل ازدواج ایشان نیز  دو دختر و سه پسر است.
شهید هاشمی شخصیتی جذاب و تأثیرگذار داشت، بسیار مؤدب و خوش برخورد و مهربان بود، اخلاق عالی و روحیهٔ انعطاف پذیر و باگذشت و مسئولیت پذیری او باعث شده بود که تبدیل به یکی از الگوهای ناب تربیت اسلامی شود، شهید هاشمی طبق منش و  سلوک والدینش در برپائی نماز و برنامه های مذهبی بویژه مراسم عاشورا همیشه پیشقدم بود، بعد از سکونت در شهر مرودشت نیز فعالیتهای مذهبی و اجتماعی و فرهنگی اش را در مسجد امام رضا (ع) مرودشت و متمرکز کرد، شهید هاشمی علاوه بر فعالیتهای اجتماعی در جامعه در محیط کارش نیز عضو انجمن اسلامی بود و به هر طریقی آموزه های علوی را ترویج میکرد و به دفاع از کارگران می پرداخت.
شهید هاشمی همزمان با شروع و گسترش انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی بر  فعالیتهای خود افزود از آنجا که بزرگترین و مهمترین گمگشتهٔ هستی اش را یافته بود تمام زندگی اش را وقف انقلاب و ترویج آرمانهای امام و شهدا کرد.
شروع جنگ تحمیلی جهانخواران علیه ایران اسلامی و تهاجم گستردهٔ صدام به مرزهای غرب و جنوب کشور باعث شد که شهید هاشمی لباس رزم بپوشد، با زندگی و تمام زیبائی ها و جاذبه هایش وداع کند و با تمام وجود به نبرد با متجاوزین بعثی و اربابان خارجی و نوکران داخلی آنها برود.
شهید هاشمی جزو اولین بسیجیانی بود که به ندای امام خمینی لبیک گفت و مرجع تقلید و  رهبر محبوبش را در هجوم ظالمین و غارتگران و بیگانگان تنها نگذاشت. این بسیجی عارف که اسوهٔ عشق و ایثار و دیانت و بصیرت بود سرانجام در دومین حضور حماسی اش در میدانهای دفاع مقدس در عملیات خیبر در تاریخ ۱۳۶۲/۱۲/۱۲ به شهادت که‌ آرزوی دیرینش بود رسید و مثل بسیاری از شهدای آن عملیات مفقودالاثر شد و بعد از سالها فراق و هجران خانواده نهایتاً در سال ۱۳۷۵ پلاک او پیدا شد و باقیماندهٔ پیکر مطهرش در گلزار شهدای مرودشت به خاک سپرده شد.
لازم به ذکر است که پدر بزرگوارش مرحوم یداله هاشمی در سال ۱۳۷۲ و مادر گرامی اش مرحومه سلطان جعفری در سال ۱۳۹۱ به فرزند شهیدشان پیوستند و در آرامستان بندامیر آسمانی شدند.
روحشان شاد و یادشان گرامی

۹۹/۱۲/۲۳
هیئت خادم الشهدا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">